FAQ

Kunnen we zeker zijn dat de chauffeur er zal zijn ?

Ondanks dat we al 18 jaar in de business zitten, zijn wij van oordeel dat we maar zo goed zijn als in onze laatste boeking. Onze chauffeurs zijn zodanig gedreven om een uitzonderlijke service af te leveren zodat u ons opnieuw en opnieuw zal boeken en dat u ons zal aanbevelen bij collega's, vrienden en familie. Dat is onze reputatie die we hoe dan ook willen behouden.

Alle reserveringen worden verder bevestigd per e-mail zodat u alle details rustig kan nakijken en eventueel verbeteren.

De ervaring van onze chauffeurs zorgt er ook voor dat ze tijdig bij de  "pick-up" locatie kunnen geraken.

Wij verzorgen tevens een telefonische 24/7 service tijdens de ganse duur van de reservatie, moest er ergens een probleem opduiken.

Kunnen we een rit boeken vanuit gans België?

Het antwoord is zeer kort : JA. Waar u woont of waar we u moeten oppikken heeft geen enkel belang, wij bedienen iedereen in België en binnen de EU. Dat heeft enkel belang voor het tijdstip van bestelling, onze chauffeur moet ook tijdig ter plaatse geraken.

Moet ik lang op voorhand boeken?

De boodschap is, hoe vroeger hoe liever. Zo kunnen we u aan het voordeligste tarief de meest geschikte chauffeur boeken. Boekt u evenwel wat later zoeken wij toch de meest passende oplossing voor u.

Kan ik ook een chauffeur met wagen huren?

Ook dat is mogelijk, echter niet via onszelf maar wel via een van onze partners uit uw regio, wij sturen uw vraag door naar de dichtstbijzijnde partner en zij handelen verder alles met u af, zonder verdere tussenkomst van ons.

Wat is er met de verzekering van mijn auto?

U moet aan uw verzekeraar meedelen dat een privé chauffeur met uw wagen zal rijden, dit heeft wel geen consequenties voor uw premie, het is enkel de mededelingsplicht die belangrijk is. Voor gedetailleerde informatie kan u altijd onze algemene voorwaarden raadplegen, te vinden op deze website.

Hoe kan ik betalen?

Betalen doet u enkel via bankoverschrijving na ontvangst van de factuur, die voor bedrijven en zelfstandigen 100 % fiscaal aftrekbaar en BTW recupereerbaar is.

Is er een bepaalde duur of bepaald tijdstip voorzien?

In tijdstip of duur is er geen beperking, uw persoonlijke offerte maakt dit duidelijk, het enige beperkende is dat er een minimum van 3 uur moet aangerekend worden. Wettelijk voorzien dat chauffeurs in blokken van niet minder dan 3 uur mogen aangezocht worden.

Kan ik als particulier een chauffeur inhuren om met mijn wagen te rijden?

Dat kan zeer zeker. Iedereen kan gebruik maken van deze service, of men nu particulier of bedrijfsleider is, als je een wagen bezit kan je een chauffeur inhuren.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x